Op zondag 26 mei organiseert Stichting ERBIJ een sportdag ter ere van hun 50-jarig jubileum.

Het evenement, dat plaatsvindt bij VV Viola op speelveld 3 in Alphen, biedt een gelegenheid voor mensen van alle leeftijden om kennis te maken met diverse sporten.

Van 10.30 uur tot 15.30 uur kunnen deelnemers genieten van activiteiten zoals voetbal, atletiek, dansen, darten, sjoelen, gymnastiek en bocce.

De sportdag is bedoeld om een breed publiek te bereiken en samen te brengen, met de nadruk op gezelligheid en samenzijn. Of je nu actief wilt deelnemen of liever als toeschouwer geniet van de festiviteiten, iedereen is welkom.

Praktische informatie

De locatie waar deelnemers opgehaald kunnen worden, wordt een week voor het evenement bekendgemaakt. Dit is afhankelijk van de groepsindeling op basis van de aanmeldingen.

Aanmelden en kosten

Aanmelden voor de sportdag kan via e-mail op info@stichtingerbij.nl of telefonisch bij Ria Graafmans op 013-5082322.

Deelname aan de sportdag kost €7,50, inclusief koffie bij ontvangst, een lunchpakket en drankjes gedurende de dag.

Dit bedrag kan overgemaakt worden, maar je kunt ook contant betalen op de dag. Voor leden die hun jaarlijkse bijdrage al hebben betaald, is de toegang gratis.

Stichting ERBIJ hoopt op een grote opkomst en kijkt uit naar een dag vol sportieve activiteiten en gezelligheid. “We hopen jullie allemaal te zien!”, aldus de organisatie.

Stichting ERBIJ heeft als doel mensen samen te brengen door middel van sport en recreatieve activiteiten.