De werkzaamheden aan de N639 in Chaam gaan een nieuwe fase in. Dit heeft gevolgen voor het verkeer, aangezien de weg op verschillende momenten afgesloten zal zijn.

Vanaf maandag 21 oktober om 07:00 uur tot maandag 28 oktober om 06:00 uur is de N639 volledig afgesloten tussen de Roode Beek en de ingang van het parkeerterrein De Brouwerij. Deze afsluiting geldt voor al het verkeer, inclusief bestemmingsverkeer.

Daarnaast wordt de afsluiting op woensdag 23 oktober vanaf 07:00 uur uitgebreid tot aan de Ganzenbeemd, en op zaterdag 26 oktober zal de weg opnieuw worden afgesloten, ditmaal tot aan Dorpstraat 11. Op die dag is het parkeerterrein De Brouwerij alleen bereikbaar via de Kapelstraat.

Vanaf maandag 28 oktober om 07:00 uur is het deel van de weg tot en met de ingang van De Brouwerij voltooid en weer toegankelijk.

De werkzaamheden verplaatsen zich dan naar het traject tussen de Kerkstraat en de Baroniestraat. Deze fase duurt tot en met vrijdag 13 december.

In week 51 zullen er nog afrondende werkzaamheden plaatsvinden, maar de weg zal tegen die tijd weer volledig opengesteld zijn voor verkeer.